2013-05-02 09:58:36• hírek • Czinzel László

Napi horoszkóp: Mérleg - bal lábbal kelt

Napi horoszkóp május 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy régi barát közelségére vágyik. A társasága nemcsak azért hat önre megnyugtatóan, mert személyében visszatérni érzi a régi idők derűjét és teljességét. Most még valami mással, többel is a hasznára lehet önnek. Majd kiderül, hogy miben is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Komoly ajánlatot kaphat a mai napon, de nem szabad elkapkodnia a döntést, mert sok múlik azon, hogy mit is lép. Jól teszi, ha a kedvesét mindenképpen beavatja, mielőtt bármit is tesz. Ő kívül van, de valamiben tisztábban lát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Békés, nyugodt napra számíthat a mai napon. A főnöke mással van elfoglalva, a beosztottak nyugodtan cincoghatnak is akár. De ön csak legyen lelkiismeretes. Inkább használja ki ezt a nyugalmat a minőségi alkotásra.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma könnyen és meglepően gyorsan végez eltervezett feladataival. Így aztán marad ideje arra is, amit már régóta halogatott, amit nem szeretett, vagy amitől tartott kicsit. Ma olyan a csillagok állása, hogy ezt a nehézséget is leküzdi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A pénzügyek miatt fájhat a feje megint a mai napon. Sajnos egyelőre az aszpirinnél sokkal jobbat magam sem ajánlhatok. Hacsak azt nem, hogy nézzen kicsit körül a külföldi kapcsolatait illetően. Ám ez csak hosszú távon jelenthet megoldást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bizalmatlan és tele van negatív érzésekkel. Ha erre rájön, változtathat is rajta. Nem lehetetlen észrevennie a jó dolgokat is. Ha ez csak annyi is, hogy egy kis baba mosolyog. Ha végre meglátja, szaporodni fognak ezek is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bal lábbal kelt fel a mai reggelen, ezért mindenkivel barátságtalan és visszautasító. Pedig senki sem adta ki azt a bizonyos „Sün!” jelszót. Lehetne egy kicsit kedvesebb a kedvesével legalább. A név kötelez, szeresse szeretteit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Türelmetlenül vár egy hírre, mert úgy érzi, ezen múlik az élete. Nyugodjon meg, mindennek el fog jönni az ideje. Addig is, amíg a várva várt dolog megtörténik, van mit tökéletesítenie a körülményeken. Az is számít!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Túlhajszoltnak és idegesnek érzi magát. Mégpedig joggal. A napi rutin kimeríti és elfárasztja. Amit tegnap még élvezettel csinált, mára idegesítő monotónia lett. Tovább kellene lépnie. Szóljon a főnökének, értékelni fogja ambícióit.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön mindig nagyon megfontolt, de a mai napon túltesz még saját magán is. Ez egyrészt jó, mert nem érheti meglepetés, másrészt hiba, mert elszalad ön mellett az élet. Az ugyanis kerüli a megfontoltságot, a megrekedtséget. Kalandra fel!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön megrögzött lázadó, és szeret előbb nemet mondani, mintsem gondolkodni azon, hogy jól teszi-e azt. A mai napon törje meg a trendet, és mondjon mindenre igent. Meg fog lepődni, hogy milyen jól telik a napja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma semmiért sem kell küzdenie, minden megy a maga útján, ön csak hátradől és figyeli az eseményeket. A délután azonban hozhat váratlan meglepetéseket. A közlekedésben ma legyen nagyon óvatos és körültekintő!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: